Grondverzet

Producten grondverzet

Voor producten voor grondverzet kunt u altijd terecht bij LMB van Lochem.

Van de volgende merken is LMB van Lochem leverancier:

Norcar

Norcar knikladers/shovels zijn met hoogwaardige materialen vervaardigd om jaar in jaar uit robuuste en duurzame laders te leveren voor alle omstandigheden.

Er worden enkel hoogwaardige componenten gebruikt in onze producten. De compacte en sterke constructie van de hefarm en het voorframe zorgen ervoor dat de machine een ongekende stabiliteit kent en goed is uitgebalanceerd. De centrale arm zorgt voor duurzaamheid en een onovertroffen zicht naar voren toe. De telescopische arm verbreedt het gebruiksgebied van de lader dankzij de toenemende hefhoogte en reikwijdte.

Bobcat

Bobcat bouwt al meer dan 50 jaar compacte apparatuur waarmee u efficiënter en effectiever kunt werken. U kunt op de prestaties, degelijkheid, comfort en veelzijdigheid van onze machines en aanbouwdelen bouwen. Uw standaards zijn voor ons een bron van innovatie. We zijn er trots op wereldleider te zijn en we doen er alles aan om uw werk te verbeteren.

Thaler

Het verheugd ons u, mede namens Thaler Hoflader, te kunnen informeren dat MechaTrac B.V. uit Zutphen de exclusieve distributierechten per 1 juli 2010 jl. heeft verkregen van het bekende merk Thaler Hoflader (mini kniklader, minishovels). Ons zusterbedrijf N.V. Matermaco S.A. te B-Gembloux start per die datum in België en Luxemburg.

Thaler produceert een complete lijn mini knikladers die profesioneel ingezet worden bij:

  • Groenvoorzieners
  • Industriële toepassingen
  • Landbouwers

Terex

Terex Corporation is een wereldwijde fabrikant van hijs- en materiaalverwerkingsproducten en -diensten die levenscyclusoplossingen leveren die het investeringsrendement van de klant maximaliseren. Belangrijke merken van Terex zijn Terex, Genie en Powerscreen.

Weycor (Atlas)

Weycor (Atlas) beschikken over innovatieve en gepatenteerde technologie die uitblinken in bedieningsgemak. Alle voertuigen van klein tot groot, zijn krachtig, precies, onderhoudsvriendelijk en superieur in prestatie, dit maakt ze een veelzijdige en betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden.

Wij zijn leverancier van:

Over ons

LMB Van Lochem is een familiebedrijf dat is opgestart in 1935.

Dhr. H.J. van Lochem is toen voor zich zelf begonnen met een smederij, constructie en witgoed. Daarna nam hij de fietsenmakerij van Eskes uit Lichtenvoorde over met één personeelslid.

Bekijken

Keuring

LMB Van Lochem is een erkent VCA/COM keuringsbedrijf

Wij zijn een erkent VCA/COM gecertificeerd keuringsbedrijf. Dit betekend dat wij landbouw-, tuin- en parkmachines mogen keuren en daarnaast 220/400V installaties en grootmaterieel mogen keuren.

Bekijken

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact op.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of advies. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze locatie. Voor meer info, bekijk onze contact pagina.

Bekijken