Over ons

LMB Van Lochem is een familiebedrijf dat is opgestart in 1935.

Dhr. H.J. van Lochem is toen voor zich zelf begonnen met een smederij, constructie en witgoed. Daarna nam hij de fietsenmakerij van Eskes uit Lichtenvoorde over met één personeelslid. In 1953 is er een nieuw pand gebouwd. Vanaf 1967 heeft Van Lochem het dealerschap van Renault tractoren gekregen. In 1969 is de overgestapt gemaakt naar Massey Ferguson tractoren als subdealer. Door de groei van het bedrijf en toename in activiteiten werd in 1973 een nieuwe werkplaats en magazijn bijgebouwd.

In 1980 heeft Gerard van Lochem het bedrijf van zijn vader overgenomen. Toen is er ook een nieuwe opslagruimte bijgebouwd. Ondertussen was het merk Massey Ferguson niet meer weg te denken. In 1983 kreeg LMB van Lochem het Massey Ferguson dealerschap, daarna het 4 sterren dealerschap.

In 1998 werd het bedrijfspand weer te klein toen is er een nieuwe werkplaats, winkel, kantoor en kantine gebouwd.

In 2017 is LMB van Lochem een VOF geworden. Martin Franken is toegetreden tot de directie. Met ons team van 5 betrokken mensen houden we dit landbouwmechanisatiebedrijf draaiende.

In 2018 is de nieuwbouw van onze hal gerealiseerd.

Wat bieden wij aan?

Nieuws

Wat speelt er zich allemaal af bij LMB Van Lochem?

Benieuwd wat er zich allemaal afspeelt rondom LMB Van Lochem? Bekijk dan onze nieuwpagina en houd onze Facebook pagina goed in de gaten.

Bekijken

Keuring

LMB Van Lochem is een familiebedrijf dat is opgestart in 1935.

Dhr. H.J. van Lochem is toen voor zich zelf begonnen met een smederij, constructie en witgoed. Daarna nam hij de fietsenmakerij van Eskes uit Lichtenvoorde over met één personeelslid.

Bekijken

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact op.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of advies. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze locatie. Voor meer info, bekijk onze contact pagina.

Bekijken