Tuin & Park

Ook leverancier voor de tuin & park branche.

Ook voor producten in de tuin & park branche kunt u altijd terecht bij LMB van Lochem. Van de volgende merken is LMB van Lochem leverancier:

Stihl

Stihl staat wereldwijd bekent producent van motorzagen en motorgereedschappen voor het tuin- en landschaponderhoud. LMB van Lochem is uw leverancier voor alle Stihl-producten.

Nilfisk Alto

Nilfisk Alto levert kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers, zuigsystemen, vloerreinigingsapparatuur en autowasinstallaties aan de segmenten agro, automotive, industrie, bouw, professionele schoonmaak en consumer.

Ariens

Ariens tuintrekkers maken gebruik van een uniek maai- en opvangsysteem dat er voor zorgt dat het gras altijd perfect gemaaid en opgevangen wordt bij alle weersomstandigheden en dit zonder te verstoppen.

Wij zijn leverancier van:

Over ons

LMB Van Lochem is een familiebedrijf dat is opgestart in 1935.

Dhr. H.J. van Lochem is toen voor zich zelf begonnen met een smederij, constructie en witgoed. Daarna nam hij de fietsenmakerij van Eskes uit Lichtenvoorde over met één personeelslid.

Bekijken

Keuring

LMB Van Lochem is een erkent VCA/COM keuringsbedrijf

Wij zijn een erkent VCA/COM gecertificeerd keuringsbedrijf. Dit betekend dat wij landbouw-, tuin- en parkmachines mogen keuren en daarnaast 220/400V installaties en grootmaterieel mogen keuren.

Bekijken

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact op.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of advies. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze locatie. Voor meer info, bekijk onze contact pagina.

Bekijken