Tuin & Park

Ook leverancier voor de tuin & park branche.

Ook voor producten in de tuin & park branche kunt u altijd terecht bij LMB van Lochem. Van de volgende merken is LMB van Lochem leverancier:

Massey Ferguson

Ook voor Tuin en Park heeft Massey Ferguson mooie oplossingen. De nieuwe serie motorfrezen, zitmaaiers, tuintrekkers, zero-turn maaier, frontmaaier, prof-tuintrekkers, sub-compact trekkers en een utility voertuig van Massey Ferguson zijn de nieuwste Tuin en Park modellen, compleet leverbaar met een groot aantal toebehoren.

Stihl

Stihl staat wereldwijd bekent producent van motorzagen en motorgereedschappen voor het tuin- en landschaponderhoud. LMB van Lochem is uw leverancier voor alle Stihl-producten.

Viking

Met de betrouwbare VIKING grasmaaiers wordt het tuinonderhoud gemakkelijk en veilig. VIKING grasmaaiers zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te onderhouden. Met VIKING heeft men steeds het gevoel een goede keuze gemaakt te hebben.

Nilfisk Alto

Nilfisk Alto levert kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers, zuigsystemen, vloerreinigingsapparatuur en autowasinstallaties aan de segmenten agro, automotive, industrie, bouw, professionele schoonmaak en consumer.

Wij zijn leverancier van:

Over ons

LMB Van Lochem is een familiebedrijf dat is opgestart in 1935.

Dhr. H.J. van Lochem is toen voor zich zelf begonnen met een smederij, constructie en witgoed. Daarna nam hij de fietsenmakerij van Eskes uit Lichtenvoorde over met één personeelslid.

Bekijken

Keuring

LMB Van Lochem is een erkent VCA/COM keuringsbedrijf

Wij zijn een erkent VCA/COM gecertificeerd keuringsbedrijf. Dit betekend dat wij landbouw-, tuin- en parkmachines mogen keuren en daarnaast 220/400V installaties en grootmaterieel mogen keuren.

Bekijken

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact op.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of advies. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze locatie. Voor meer info, bekijk onze contact pagina.

Bekijken