Landbouw

Producten landbouwmechanisatie

Voor producten in de landbouwmechanisatie kunt u altijd terecht bij LMB van Lochem.

Van de volgende merken is LMB van Lochem leverancier:

Massey Ferguson

Massey Ferguson is het bestverkochte trekkermerk ter wereld. De producten worden geproduceerd in 18 verschillende landen en verkocht in maar liefst 140 landen. Sinds 1962 is Massey Ferguson elk jaar het bestverkochte trekkermerk geweest.

Fella

FELLA – een onderneming met een lange traditie op weg naar een structureel succesvolle toekomst

Met haar meer dan 90-jarige historie heeft de firma FELLA-Werke GmbH intussen een vaste plaats veroverd onder de toonaangevende fabrikanten van landbouwmachines. Als specialist voor hooibouwmachines beschikt de onderneming uit Feucht, die in 1918 werd opgericht, in vergelijking met branchegenoten over het grootste productassortiment aan maaiers, schudders en zwadharken.

Sinds 2011 is FELLA in volledig eigendom van AGCO ´your agricultural company´. De wereldwijde verkoop van de FELLA-producten heeft tot gevolg, dat ongeveer 3/4 van de totale omzet wordt bereikt met export. Op dit moment zijn er meer dan 200 medewerkers werkzaam in de fabriek in Feucht nabij Neurenberg. In 2009 heeft de specialist in landbouwmachines een reeks aan vernieuwingen doorgevoerd: zo worden alle nieuwe machines in een frisse kleur rood uitgevoerd. Het betreft hier exact de kleurnuance, die FELLA ook reeds in het verleden gebruikte. Bovendien komt de kleur overeen met die van het moederbedrijf Laverda – hiermee geeft de specialist in landbouwmachines aan dat het bedrijf hecht aan traditie en verbondenheid, maar ook continu streeft naar vooruitgang en verdere ontwikkeling. Als aanvulling hierop werd ook het bedrijfslogo op de machines vernieuwd.

FELLA wordt ook weerspiegeld in de missie van de onderneming. Zo wijzigde de onderneming haar slogan: het bedrijf staat nu voor het principe „Harvesting Energy“ – een niet meer dan logisch gevolg van de recente vernieuwingen. „Het begrip energy heeft in de laatste jaren aan betekenis gewonnen. Meer dan ooit is energie een uiterst kostbare hulpbron. Zonder energie is er geen leven mogelijk. We moeten dus voorzichtig met deze hulpbron omgaan,“ aldus Reinhard Brunner, general manager van de onderneming. „Energie oogsten. Al onze producten vallen onder deze twee woorden. Met onze producten leveren we energie voor mens en dier op een energiezuinige wijze. En altijd op het hoogste technische niveau, voor de beste kwaliteit.“

Seko

SEKO is een grote Italiaanse fabrikant van mengvoersystemen en machines voor compostverwerking. De voermengwagens van SEKO onderscheiden zich door hun degelijke constructie en aandrijving. Duurzaamheid staat voorop. De wagens zijn in vrijwel alle maten en uitvoeringen leverbaar: van 9 m3 tot en met 30 m3, met enkele en dubbele en horizontale en verticale vijzels. SEKO biedt meerwaarde, ook voor úw melkveebedrijf.

Kuhn

KUHN is al 40 jaar marktleider in producten voor de hooibouw. De maaiers en schudders staan wereldwijd bekent om hun kwaliteit, werkwijze en levensduur. KUHN heeft een reeks aan producten zoals schudders, harken, maaiers, etc.

Bogballe

Bogballe is een Deense producent van kunstmeststrooiers. Ook leveren wij van dit merk zoutstrooimachines.

Schuitemaker

Schuitemaker Machines BV maakt producten voor de agrarische sector en in de industrie sector. Voor de industrie maakt Schuitemaker stalen profielen in diverse maten en gewichten. In de agrarische sector is Schuitemaker actief in het maken van machines voor:

  • Ruwvoederwinning
  • Ruwvoerverstrekking
  • Vaste mest en drijfmestverwerking

Maschio

De Groep Maschio Gaspardo is een grote multinationale speler in de productie van land- en tuinbouwmachines met name voor grondbewerking, zaaien ,behandeling van gewassen en het onderhoud van groene zones. Het produktengamma omvat een breed scala van frezen , rotorkopeggen, klepelmaaiers, (precisie)zaaimachines, grasmaaiers, machines voor passieve en minimale grondbewerking, sproeiers, ploegen, schoffelmachines en meststofstrooiers.

Trima

Trima is een zweedse fabrikant van voorladers. De verschillende voorladers en hulpstukken uit het leveringsprogramma van Trima, bieden voor bijna alle situaties wel oplossingen.

Trioliet

Trioliet is een toonaangevende Nederlandse producent van machines voor de voertechniek. Trioliet heeft zich ontwikkeld tot een leidinggevende fabrikant van maatwerk-oplossingen voor de moderne, professionele melkveehouders.

Strautmann

Al 70 jaar lang staat de naam Strautmann voor innovatieve ontwikkelingen in de agrarische wereld. Het leveringsprogramma van Strautmann bestaat uit verschillende machines in de voederlijn.

Holaras

Sinds 1911 is Hoopman Machines BV uit Aalten fabrikant van de -holaras- machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en zaadverwerking.

Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties.

Jako Landbouw

JAKO Landbouw is gespecialiseerd in mest- en transporttechniek. Wij leveren van dit merk machines voor de bemesting zoals: zodebemesters, sleufkouterbemesters, cultivatorbemesters, etc.

Perfect

Perfect is een gerenommeerd Nederlands merk van klepelmaaiers, cirkelmaaiers en sorteerapparatuur voor groenten en fruit.

Bobcat

Bobcat bouwt al meer dan 50 jaar compacte apparatuur waarmee u efficiënter en effectiever kunt werken. U kunt op de prestaties, degelijkheid, comfort en veelzijdigheid van onze machines en aanbouwdelen bouwen. Uw standaards zijn voor ons een bron van innovatie. We zijn er trots op wereldleider te zijn en we doen er alles aan om uw werk te verbeteren.

Thaler

Het verheugd ons u, mede namens Thaler Hoflader, te kunnen informeren dat MechaTrac B.V. uit Zutphen de exclusieve distributierechten per 1 juli 2010 jl. heeft verkregen van het bekende merk Thaler Hoflader (mini kniklader, minishovels). Ons zusterbedrijf N.V. Matermaco S.A. te B-Gembloux start per die datum in België en Luxemburg.

Thaler produceert een complete lijn mini knikladers die profesioneel ingezet worden bij:

  • Groenvoorzieners
  • Industriële toepassingen
  • Landbouwers

Hekamp

Hekamp richten zich op werktuigen en machines voor verreikers, shovels, tractoren en heftrucks. U kunt bij ons terrecht voor trekkerbakken, cultivatoren, kuilbakken en natuurlijk de overige producten van Hekamp.

Votex

Votex b.v. is een gerenommeerde Nederlands fabrikant van klepelmaaiers en cirkelmaaiers. Ook is Votex importeur van Pellenc snoeiapparatuur.

Terex

Terex Corporation is een wereldwijde fabrikant van hijs- en materiaalverwerkingsproducten en -diensten die levenscyclusoplossingen leveren die het investeringsrendement van de klant maximaliseren. Belangrijke merken van Terex zijn Terex, Genie en Powerscreen.

Weycor (Atlas)

Weycor (Atlas) beschikken over innovatieve en gepatenteerde technologie die uitblinken in bedieningsgemak. Alle voertuigen van klein tot groot, zijn krachtig, precies, onderhoudsvriendelijk en superieur in prestatie, dit maakt ze een veelzijdige en betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden.

Norcar

Norcar knikladers/shovels zijn met hoogwaardige materialen vervaardigd om jaar in jaar uit robuuste en duurzame laders te leveren voor alle omstandigheden.

Er worden enkel hoogwaardige componenten gebruikt in onze producten. De compacte en sterke constructie van de hefarm en het voorframe zorgen ervoor dat de machine een ongekende stabiliteit kent en goed is uitgebalanceerd. De centrale arm zorgt voor duurzaamheid en een onovertroffen zicht naar voren toe. De telescopische arm verbreedt het gebruiksgebied van de lader dankzij de toenemende hefhoogte en reikwijdte.

Wij zijn leverancier van:

Over ons

LMB Van Lochem is een familiebedrijf dat is opgestart in 1935.

Dhr. H.J. van Lochem is toen voor zich zelf begonnen met een smederij, constructie en witgoed. Daarna nam hij de fietsenmakerij van Eskes uit Lichtenvoorde over met één personeelslid.

Bekijken

Keuring

LMB Van Lochem is een erkent VCA/COM keuringsbedrijf

Wij zijn een erkent VCA/COM gecertificeerd keuringsbedrijf. Dit betekend dat wij landbouw-, tuin- en parkmachines mogen keuren en daarnaast 220/400V installaties en grootmaterieel mogen keuren.

Bekijken

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact op.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen of advies. Daarnaast bent u ook van harte welkom op onze locatie. Voor meer info, bekijk onze contact pagina.

Bekijken